Evas hästblogg

Jag är en kvinna i mina bästa år som rider så mycket jag kan och hinner. Just nu har vi två hästar i familjen. Ett eget uppfött halvblod som heter Turbo Cartoon och som är född 4 april 2010 av mamma Flowerhills Tara. Tara är en irländsk sporthäst född 1999 som vi ägde i nästan 8 år men som vi sålde nu i mars till en glad Marie i Karlstad. Sen har vi Einar, en valack efter Cardento, 10 år, hopphäst men också väldigt duktig och fin i dressyr. Vi är min dotter Jessica och jag och till viss del maken-finansiären.:-)

Slutsats

Kategori: Allmänt

No more high heels!

Inte för att jag har tillbringat så stor del av mitt liv i sådana som det är... för liten tycker Bo... :-)

Men efter dagens tredje hundpromenad som utfördes i gympadojor, de övriga har vandrats i ridstövlar och boots, så var kvällens klart skönast och mina knän kändes inte av alls.

Synd att det är så fult! Kjol och gympadojer...nej, det går ju inte annat än i oktobermörker! Men vad ska man då ha på sig? Finns det snygga knävänliga skor?

Jos är i Götelabörg, hoppas du har det bra!

Vintertid

Kategori: Allmänt

Inatt blev det vintertid, igen...

Inget jag uppskattar, ännu mindre nu i hästvärlden. Det enda men vet är att man kommer att rida i mörkret i typ 6 månader...

Funderar på om Tara ska få ägna sig åt att vara tjock och gravid resten av vintern så får jag hålla mig i form på annat sätt. Nej, det ska jag inte, men det känns onekligen frestande. Nu när jag har en anledning att låta henne vila. Fast å andra sidan mår hon nog inte bättre av att inte göra något.

Gårdagskvällen ägnade vi åt god mat och prat i glada vänners lag! Familjerna Mattsson Jr, Kileus och Lindéns var här! Roligt och glatt och avslappnat! Det kändes verkligen att vi känner varandra bra och sen många år. Det är en ynnest att ha sådana vänner! Tack alla ni!

Jessica fick hem en tidning från Linköping, den visade sig innehålla en artikel som hon skrivit om sitt liv i SydKorea och en artikel som Zebastian skrivit om sitt liv i Österrike. Roligt hörni! Bra skrivet! Saknar er!

Bosse hade ett skrålande röstmeddelande på sin telefon som hade spelats in kl 04.36 i morse. Där kunde man höra den unge sonen, Henke, Kalle och undrar om det inte var Hasses skratt.Ville ni nåt eller? Är det HTC Hero som har levt sitt eget liv :-)  Pussungar!

Joss har fått träffa alla sina småkusiner i helgen. Olle var här en snabbis i fredags, gulligt av dig att komma hem till honom! Och igår var ju Lisa och Sasja här. Två sötnosar med MYCKET energi! Du har ett fantastiskt tålamod med dem Joss!