Evas hästblogg

Jag är en kvinna i mina bästa år som rider så mycket jag kan och hinner. Just nu har vi två hästar i familjen. Ett eget uppfött halvblod som heter Turbo Cartoon och som är född 4 april 2010 av mamma Flowerhills Tara. Tara är en irländsk sporthäst född 1999 som vi ägde i nästan 8 år men som vi sålde nu i mars till en glad Marie i Karlstad. Sen har vi Einar, en valack efter Cardento, 10 år, hopphäst men också väldigt duktig och fin i dressyr. Vi är min dotter Jessica och jag och till viss del maken-finansiären.:-)

Åre, filmpremiär, filmfestival

Kategori: Allmänt

En hel del annorlunda äventyr i pajpen.

I morgon natt blir det tåget upp till Åre med Leffegänget. Lagom mycket skidor, god mat och vin, mycket dans och skratt ser jag framemot! För att inte glömma bastun och ölen :-)

Under tiden ska lillfröken grillas i Morgonsoffan, om hon blir frisk vill säga. Just nu har hon 40 graders feber och det låter inte så medialt.
På måndag är den stora Galapremiären av Filmen! Jag har köpt klänning, jättefin! Men tyvärr hittade vi ingen till Jos.

I början/mitten av februari ska filmen till Filmfestivalen i Berlin. Då ska Jos och Mika med och vi mammor får också åka med. Spännande!
Så börjar Haking igen, men jag kan inte vara med första gången nu på torsdag, eventuellt tar Charlotte henne till träningen, Det kan bli spännande! Jag skulle vilja se  :-)