Evas hästblogg

Jag är en kvinna i mina bästa år som rider så mycket jag kan och hinner. Just nu har vi två hästar i familjen. Ett eget uppfött halvblod som heter Turbo Cartoon och som är född 4 april 2010 av mamma Flowerhills Tara. Tara är en irländsk sporthäst född 1999 som vi ägde i nästan 8 år men som vi sålde nu i mars till en glad Marie i Karlstad. Sen har vi Einar, en valack efter Cardento, 10 år, hopphäst men också väldigt duktig och fin i dressyr. Vi är min dotter Jessica och jag och till viss del maken-finansiären.:-)

Fixardag

Kategori: Allmänt

Idag är en dag när man inte kommer någonvart men samtidigt får man jättemycket gjort.

Frissan på morgonkvisten, Tack Kerstin! nu kan man återigen gå ut utan att de grå lyser igenom...och med min påverkan fick du lite gjort också...

Hämtade släpet på verkstan, nu måste det lagas! underredet håller på att ruttna så många tusenlappar måste läggas på att byta bottenplatta och matta. Men men, billigare än att köpa nytt och ska vi/jag ha häst måste jag ha ett släp...så tack Bo! Vi vill ju inte ha en Flintavagn som Tara ska springa fram,,, :-(

Släppte ut hästar i leriga hagar, men hade låst mig ute så det fick bli i kjol och gummistövlar...men de hade inget emot det... hästarna alltså.
En tur till Jos skola för att hämta nyckeln så jag kom in och kunde gå ut med Snaps, han stackarn hade alla fyra ben i kors när jag kom hem kl halv ett...det skulle ni ha sett!!! :-)

Nu ska jag snart till dr, ett litet ärende som jag hoppas inte leder till ngt. Sen är det täcken in på tvätt, köpa mjölk, fixa käk och så var det Haking ikväll. Men Lotta ska rida och jag tror att hon är sjuuukt nervös....det gick ju inte så bra sist. Men idag går det toppen! I trust you babe!

Solen skiner och det är jättefint ute! En riktig vårdag!

Puss och kram!