Evas hästblogg

Jag är en kvinna i mina bästa år som rider så mycket jag kan och hinner. Just nu har vi två hästar i familjen. Ett eget uppfött halvblod som heter Turbo Cartoon och som är född 4 april 2010 av mamma Flowerhills Tara. Tara är en irländsk sporthäst född 1999 som vi ägde i nästan 8 år men som vi sålde nu i mars till en glad Marie i Karlstad. Sen har vi Einar, en valack efter Cardento, 10 år, hopphäst men också väldigt duktig och fin i dressyr. Vi är min dotter Jessica och jag och till viss del maken-finansiären.:-)

Fölmormor!

Kategori: Allmänt

I april nästa år blir jag mormor! Men till ett föl till att börja med...:-)

Tara blev dräktig på första försöket. Hon har nu varit på Eklunda gård sen den 10 maj, den 11 blev hon inseminerad och i onsdags fick vi veta att det "hade tagit".
Så spännande!
Jag ska hämta henne på söndag efter att jag varit med Jessica på tävling med Gloria i Aneby av alla ställen...långt ner i Småland.
Före det ska vi i morgon gå på Norrköping Horse show, och rida på Högvreten.

Nygammal dator

Kategori: Allmänt

Min kära gamla Acer med blommigt överdrag har avlidit. Huxflux en kväll nu i veckan så dog den. Pratade inte med tangentbordet och ville ingenting alls.
Men nu har allas vår Jon på firman räddat mina bilder och dokument på några skivor och gett mig en nygammal Lenovo.

Jacob och Henke och Jossan tyckte den var stenålders men den får duga tillsvidare...tills jag bestämt vilken storlek på dator jag vill ha, om jag skulle klara mig med en liten Notebook med knappt 10tumsskärm.
Jag vet faktiskt inte hur stor skärm denna har...texten är i alla fall liten..... men det är väl en inställningshistoria.